Beoordelingen van La Tavernina Noord-scharwoude

Recente recensies van La Tavernina Noord-scharwoude

4 sterren na 283 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en zeer tevreden!! Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en pasta, ook nog keurig de pizza gesneden ivm onze verbouwing. Top!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd erg lekker. Keurig op tijd bezorgt.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maar nog steeds missen we de verse ananas op de pizza

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas slecht.... Heb 2 uur gewacht voor een pizza... Ook het vrouwelijk personeel is onbeschoft en asociaal over de telefoon..... Franco spijtig om dit te schrijven.....

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige pizza gegeten. Wat een luxe niet koken en ook niet de deur uit. Betaling ging goed via iDEAL. Voor herhaling vatbaar

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker hoor!!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en snelle bezorging!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was erg lekker! Helaas was bij twee van de pizza’s de helft van de onderkant zwart. Dit was teleurstellend

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gevraagde en betaalde ansjovis zat er niet op En de betaalde olijven..extra..moesten we bijna zoeken...wel 4 stuks Ik bestel wel weer elders de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

delicious as always

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was snel geleverd en warm maar we hebben beiden pizza’s niet opgegeten. Deze waren klef en enorm vettig. Vet droop van de pizza. De doos van de pizza was nat van het vet.Was hierdoor ook niet te snijden.. Pizza viel uit elkaar bij het oppakken. Tevens zat er een flink gat in mijn pizza waar ze maar simpel niet gesmolten kaas en ham op hebben gegooid om het te verbergen. Pizza’s weggegooid. Wil hier niet ziek van worden.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizzas

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon goed een op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij Pizza Boromeo ontbrak het meebestelde ei. Twee pizza’s waren een beetje aangebrand, zwart. Pizza AZ was prima.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza;op tijd bezorgd.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en het eten was heerlijk.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wonen net in Zuid-Scharwoude en hadden gekeken naar een Italiaans restaurant omdat wij erg van de Italiaanse cultuur zijn! De prijzen op woensdag zijn niet normaal goedkoop! Alle pizza’s en pasta’s in de aanbieding en het is nog mega lekker hoor. Het is net alsof je pasta en pizza besteld in Rome! Het was verrukkelijk! Super goed gedaan! Wij gaan zeker veel meer bestellen.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de Macheroni Carbonara niet super. Er mocht wel meer ham in Pizza was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde te lang. Het eten kwam 2 uur nadat de bestelling geplaatst was, en nadat gebeld was.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkerste

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd (18:00) en smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed , echter de wachttijd komt niet overeen met de werkelijkheid . Een uur volgens de bevestiging en het duurde twee uur . Voor mij geen bestelling meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren deze keer erg droog. Smaak is altijd goed

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker!, carbonara echt een aanrader ! vandaag weer bestellen !

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was prima allemaal!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 weken terug hebben wij ook besteld, extra topping rucola was niet geleverd. Als goedmaker zouden wij een fles wijn krijgen. Deze kwam niet. Ik heb het als opmerking bij de bestelling gezet, geen fles wijn helaas. Beloof niet iets wat je niet nakomt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik begrijp dat rondom de tijdstip dat ik besteld heb dat het drukker kan zijn maar voor de tweede keer waren de pizza’s bezorgd maar heel taai en zeker niet warm. Ik heb ze zelf moeten opwarmen wat niet echt de bedoeling is. Dus kortom voor de tweede keer teleurgesteld. Ik denk helaas dat ik niet meer bij jullie gaan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was prima, hoewel er in 1 pizza een zwarte haar zat..

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en nog goed warm! Naar de camping laten bezorgen. Gaan we zeker nog een keer bestellen!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd pas na 1 uur en 45min bezorgd. Daarna alleen een excuus.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slappe pizza's. Droog. Leek wel klaar gemaakt in een magnetron. Deeg slap en smakeloos. Bleke kleur van ingredienten.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:16 2 pizza's en stokbroodje met kruidenboter besteld met als gekozen bezorgtijd 19:00. Om 19:02 een mail mogen ontvangen dat de bestelling onderweg was. Uiteindelijk kwam de bestelling om 19:45 aan. Terwijl het 9 minuten rijden is naar ons huis vanuit La Tavernina. Smaak van de pizza en stokbrood waren zeer goed als vanouds, temperatuur ook. Korst van de pizza was helaas al zacht geworden door het lange verblijf in de piepschuimen warmhouddoos van de koerier. Gecombineerde ritten in de bezorging zijn kosteneffectief, komen het product niet ten goede helaas.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, makkelijke doorgofte via internet.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om circa 10.00uur bestelling doorgegeven voor 13.00uur. Dat zou 13.18uur worden, bestelling om 13.40uur pas ontvangen

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Heerlijke pizza's geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren niet heel warm meer omdat bezorgen nogal lang duurde. Kreeg om 17.08 mail dat bezorger onderweg was en om 17.45 werden pizza’s bezorgd. Normaal maar 10 munten maximale reistijd

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en zoals tijd een heerlijke maaltijd

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij jullie. Helaas is het de laatste keren vaak mis gegaan. Wij vragen altijd expliciet in de opmerkingen om een calzone. Dit word vaak vergeten omdat de opmerkingen dus niet gelezen worden. Daarbij is de bezorging altijd te laat. (Een half uur/3 kwartier te laat is standaard) Vanavond belde ik terug dat onze pizza’s wederom niet als calzone bereid waren. Hoor ik door de telefoon heen op de achtergrond: ‘lekker boeiend’. Wat is dat voor asocialiteit? Ik bestel toch een pizza op een bepaade manier, daar betaal je ook voor. Ook de extra mozzarella die wij er altijd extra op bestellen á €1 per pizza zit er vrijwel nooit op. Misschien een idee om deze pizza aan de lijst toe te voegen zodat dit niet meer verkeerd kan gaan? Voor ons voorlopig geen La Tavernina meer.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren lauw en de salami zo dun gesneden dat je er doorheen kon kijken en nauwelijks proefden.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou om 19.05 uur komen maar werd pas 20.15 uur bezorgd. Toen we om 19.35 uur belde zei de man dat onze bestemming net onderweg was. Jaja... Jammer, wees dan eerlijk of doe er een paar blikjes cola of iets anders extra bij.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg tevreden normaal zeker 5 sterren, vanavond ging het echter niet helemaal soepel. Uiterst vriendelijke bezorger. Alleen de dame aan de telefoon was helaas communicatief niet erg sterk waardoor we helaas erg lang (1,5 uur langer) hebben moeten wachten. Ze was niet transparant in hoelang het nog ging duren en had ons adres verkeerd genoteerd. Jammer, hoop dat dit niet meer gebeurd!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed. Bezorging niet, alle keren met bestellen niet de tijd die ik dan aangegeven heb. Gister, maandag, een uur zitten wachten en dan ook de bestelling niet compleet.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra Mozzarella besteld die er zeker WEER niet op zat. Pizza ruim 1,5 uur te laat. Totaal heeft er tussen de bestelling en bezorging 2,5 uur gezeten. En dan nog koud laten bezorgen ook....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.30 onze bestelling geplaatst dat ik om 18.30 pizza's wilde laten bezorgen. Ik kreeg rond 17.30 een mail dat de bezorger onderweg was. Dit klopte niet, was 1 uur te vroeg. Wij netjes gebeld dat dit niet klopte en dat wij om 18.30 onze pizza's wilde. Om 19.00 waren die er nog niet. Wij gebeld. De bezorger was onderweg. Om 19.30 geen pizza. Weer gebeld, de bezorger was onderweg. Niets. Om 20.00 gebeld, geen pizza. De pizza's waren ergens anders bezorgd dus er moesten nog nieuwe gemaakt worden. Hier hebben wij voor bedankt. Het was heel vervelend dat de pizza's ergens anders bezorgd waren maar dat neemt niet weg dat ( als dit niet zo zou zijn), ze nog steeds 1 uur te laat zouden zijn bezorgd. Wij hebben in het verleden wel vaker door La Tavernina laten bezorgen. Dit ging , helaas, niet altijd goed. Toch hebben wij het weer geprobeerd in de hoop dat het nu beter zou zijn want de pizza's waren altijd van goede kwaliteit. Wij geven het nu op en kopen hier niet meer. De eigenaar h

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke lekker

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klant vriendelijk personeel, snelle bezorging, goed eten voor een betaalbare prijs. Wij bestellen er graag eten en die bruchetta broodjes, echt héérlijk.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen aanmerkingen op het eten, pizza was goed zoals ik gewend ben. Bezorging duurde te lang: bij bestelling aangegeven zo snel mogelijk, dan komt er een mail dat verwachte bezorging een uur is, uiteindelijk pas na 1,75 uur pizza in huis. Als ik dat van te voren wist had ik wel zelf gaan koken.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s op afgesproken tijd geleverd!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verlopen

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren heerlijk. Vriendelijke bezorger!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Normaal had ik de helft bewaard voor de volgende dag, maar heb gewoon alles opgegeten Bezorging was mooi op tijd en het eten was goed heet

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s salami waren prima. De rucola op de pizza Parma was ook warm, en daardoor slap en smaakte iets minder. Lekkerder als dat er op t laatste moment opgaat. Bezorging lekker snel. Top.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's, opgehaald.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging binnen 30 minuten! Echt lekkere pizza ook, ga hier absoluut nog vaker bestellen

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Heerlijke pizza's en warm en snel bezorgd. Was weer top Bueno!!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's: warm bezorgd, ruim en smakelijk belegd, en een lekkere oven-smaak van de dunne bodem. Wij waren helemaal tevreden!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Als wij een pizza met salami bestellen graag wel de salami er op doen aub ;-)

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vriendelijke bezorger bracht de bestelling op tijd, De pizza's waren heet en perfect van smaak.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent as always. Thanks

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks meer aan doen. Was/Is prima zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol!en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker van smaak en goed heet bezorgd en op tijd

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en pasta's en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lekker, top service, top quality

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een heerlijke pizza Lang3dijk gegeten !!! Mijn favoriet

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel slecht helaas, na 2 uur bestelling niet bezorgd.Niet telefonisch bereikbaar, .langs gereden. Chaos in de keuken. Bestelling moest nog gemaakt worden. Verkeerde info op de hun site. De pizza’s waren wel super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je ruim 2 uur op je pizza moet wachten , dat vindt ik niet normaal. Vervolgens gebeld werd eerste keer niet op genomen , nog een keer gebeld, meisje wat opnam zei dat het enorm druk was . Nou dat kan maar geef ff een seintje dat het langer gaat duren. Pizza was ook niet zoals ik gewend was .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben ruim 2 uren zitten wachten op het eten. Eenmaal daar waren de pizza’s koud. We kregen als troost een fles wijn. Heel vreemd waarom het restaurant niet even heeft gebeld wat er aan de hand was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur gewacht en beloofde wijn ter compensatie niet gekregen. Dit is nu de tweede maal en wij bestellen hier niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Heerlijke pizza's. Wij zullen zeker vaker bestellen.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzza’s waren iets te laat maar heerlijk en warm Bezorger zou wel wat enthousiaster mogen zijn. Dat koste hem de fooi

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en de bezorging perfect.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en superlekker

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizzas en pasta, snelle bezorging maar de extra toegevoegde gorgonzola en kip zaten niet op de pizza. Wel voor betaald! Dus tip voor de kok: even het bestelbonnetje beter lezen!!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een slechte ervaring vorige keer nu een op tijd geleverde heerlijke warme pizza, complimenten

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren pizza’s besteld. Zoals we dat vaker doen bij latavernina. De pizza’s zaten waarschijnlijk al een lange tijd in de doos. De bodem leek van een soort kauwgom te zijn. Met een (pizza)mes niet doorheen te komen. We hebben alle pizza’s eerst in de oven moeten doen. 1 pizza was heerlijk op smaak, een andere pizza was redelijk flauw. Al met al viel het wat tegen.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk en keurig op tijd bezorgd

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas prima maar bestelling kwam 3 kwartier later dan beloofd!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s en bruchette werden op tijd bezorgd, goede temperatuur en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurder 2u voordat de pizza’s er waren en ook nog eens koud

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

great food and service!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect geregeld zeer goede pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld Super tevreden over de smaak van de pizza's en de snelle en correcte bezorging een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lauw bij bezorging. Salade saai zonder dressing. Vlees was prima.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker warm, snel bezorgd, en heerlijk belegd. Een dunne bodem, zoals de Italianen dat gewend zijn, zodat je niet alleen maar deeg zit te vr****. Top kwaliteit en een goede hoeveelheid! Als jullie restaurant weer opengaat, komen wij daar zeker eten!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en precies op tijd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service, heerlijk lekker.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is bijna elke keer een verrassing wat je krijgt, we krijgen bijna nooit Wat we bestellen! Of er missen ingrediënten, waar je wel voor betaald, noem maar op!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, prima bezorging

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit bezorgpizza's. Lekker smaakvol en een geruststellende hoeveelheid. Leuk dat je ook voor een deel je eigen pizza kan samenstellen!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een lekker pizza'tje. Zonder lange wachttijden voor de bezorging!!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en perfect op tijd op tafel....

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food as always

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en lasagne en een top service.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza te groot of doos te klein? bezorging duurde wat langer dan aangegeven.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk, alleen voor het echt lekkere iets te veel afgekoeld.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de opmerking in de bestelling was niet doorgevoerd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza's goede bestel site en prima op de aangevraagde tijd bezorgd...al smaken de pizza's altijd wel even lekkerder in het restaurant zo van de oven op je bord maar dat is logisch

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza lekker, app heeft problemen soms, eten was te vroeg..

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!en keurig op tijd bezorgd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Super lekker en warm en snel bezorgd! Maar dat is het al jaren Bueno!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en eten was goed warm en heerlijk om te eten

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

uitstekend

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, snel klaar! Volgende keer bestel ik hier weer

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza,zoals altijd mooi op tijjd.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 9 minuten bezorgd en heerlijk, zoals we van jullie gewend zijn!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super warm! Goed van smaak en een heerlijke, krokante, rand. (Bezorgd in Zuid-Scharwoude)

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's. Op afgesproken tijdstipklaar. Top.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

great food!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza's en er word goed rekening gehouden met de allergenen van 1 van ons gezin!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie gevulde pizza's, snelle levering, en warm bij aflevering. In de memo aangegeven de gekozen pizza graag zonder ananas, hier werd netjes rekening mee gehouden. Bestellen snel weer!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza met voldoende beleg. Precies op tijd bezorgd.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich 3 hele lekkere pizza’s. Lekker warm en mooie opmaak. Alleen merkten we weinig van de extra toppings. Hadden er 1 met extra gorgonzola, maar was nauwelijks te vinden. De knoflook ook nauwelijks. De peper was denk ik gewone peper (niet te ontdekken) hiervan hadden we verwacht dat het een hete peper was. Gewone peper kunnen we er zelf ook wel op strooien en daar hoeven we dan niet extra voor te betalen. Van de pikante salami op de diavola merkte we ook niets. Was volgens mij gewone salami. Konden ook geen verschil ontdekken tussen de 2 verschillende pizza’s.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Ananas ontbrak op de pizza

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top in orde, heerlijke pizza's. Bezorging was ook op tijd.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ferrari mager belegd Europa was prima Verwerking bestelling / Bezorging heel slecht: 17.40 uur besteld, 19.50 uur bezorgd. We gebben meer dan twee uur moeten wachten. En dit was niet de eerste keer dat ons dit overkwam. Bezorger heeft wel meerdere malen excuus aangeboden.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Op tijd en warm bezorgd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld allemaal! Heerlijk gegeten! Bedankt!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, rekening gehouden met opgegeven tijd, communicatie dat bestelling onderweg is en een vriendelijke bezorger ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect naar wens. Eten was goed warm,goed verpakt en de smaak perfect.Dus zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s kwam ruim op tijd aan. Maar ondanks dat ze snel waren en dat de pizza’s lekker waren, ze waren niet heel erg warm en dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en mooi op tijd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, op tijd bezorgd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had een andere pizza bested!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden goed op de hoogte gehouden wanneer de pizza’s zouden komen. Lekkere pizza’s!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vlotte bezorging. Goed warm en lekker. Succes in deze bizarre tijd!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Lekker en supersnel geleverd. Niets dan lof!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heel vriendelijk

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza.Erg laat bezorgd.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren heerlijke pizza's zoals een echte Italiaanse bakker ze moet maken. Niet te dik niet te dun tomatensaus lekker fris.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We halen hier vaker pizza en zoals altijd waren het weer heerlijke pizza's die met veel aandacht zijn bereid. Geen zwarte randen en goed belegd.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede bezorging. Pizza was goed maar had wel wat minder mozzarella mogen hebben..

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan aangegeven bezorgd en zeer goed

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en redelijk op tijd bezorgd.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn neef had de bestelling gedaan en de pizza Ajax was heerlijk en goed warm.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet gaar gebakken ei was der rauw opgegooid

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk dun warm en gaat Precies op tojd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd. Porties groot genoeg.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, duidelijke communicatie na het plaatsen van de bestelling. En La Tavernina maakt de lekkerste pizza's. Heerlijk!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren heerlijk. Maar ik had aangegeven of ik de pizza’s wat later mocht krijgen in de beschrijven. Maar dit hebben ze niet gelezen. Ze kwamen een half uur vroeger.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer online besteld en gelijk betaald. Ging super pizza kwam optijd en was goed warm👍

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, bezorgtijd was ook prima

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

food was delicious.. fast, friendly service in house or carry out.. will recommend La Tavernina to family and friends

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas waren slap en vet. Smaak was redelijk . 2 bakjes kaas erbij besteld maar 1 gekregen

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit pizza

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza,mooi op tijd

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was de eerste keer een toppertje . dank je wel

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s warm en op tijd smaak prima

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, perfect!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was a bit of a small portion, Pizza was good, very tasty. Minus point: extra olives on both pizzas while I only ordered it for one person.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld lasagne onderkant verbrand nieuwe gehad maar de eetlust was al verdwenen erg jammer voorlopig ben ik klaar met bestellen

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Totalmente perfetto!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bodem zat onder de verbrande plekken. Erg zonde want de pizza was wel erg lekker

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, snel bezorgd!

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza kwam 45min te vroeg. Had besteld met tijdstip 18.45 en werd om 18.00u besteld. Degene waarvoor de pizza was was nog niet thuis. Belachelijk. Tevens was de pizza niet gesneden zoals gevraagd, zat er geen gratis drankje bij de bestelling zoals actie op website duidelijk beschreef. Verder was de pizza flauw van smaak. Hier bestel ik echt nooit meer iets.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tavernina is goed bezig! Heerlijk gegeten en wederom snel bezorgd. Klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie pizza's zijn fantastisch, maar de rest daarentegen.... kan echt beter.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel geleverd

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur bezorgtijd maar dat is niet ongewoon tijdens spitsuur en op vrijdagavond. Lekkere verse pizza! Lekker warm!! Aanrader.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was delizioso en werd snel bezorgd! Een echte aanrader.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een welverdiende 5 sterren beoordeling!! Voor het gemak van bestellen en de correcte bezorging !!absoluut voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker van smaak. Bediening erg rommelig wel zeer vriendelijk geeft niet eten is erg lekker. Ik ben ook een keer met 10 personen wezen eten, ZEER GOED, vond men!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer dat de pizza’s altijd zo veel van smaak verschillen. De ene keer is een pizza heerlijk, de andere keer zit er weinig smaak aan en is die slap. Hoop dat dit verbeterd word!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Norma geniet ik altijd van de pizza's van La Tavernina, maar deze keer zag hij er niet mooi uit en was ook voor groot deel aangebrand. Heel erg jammer dat hij zo werd afgeleverd. Dit ben ik niet van ze gewend. Volgende keer beter

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service goede pizza Mooi op.tijd en vriendelijke mensen

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza heerlijk maar 30 minuten later dan aangegeven tijd. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde wel heel lang bijna anderhalf uur .en was deze keer erg vet dat droop eraf .wat ik niet gewend ben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en ontzettend vriendelijk. Zoals altijd. Bravo! Kleine opmerking: fijn als de pizza volgende keer gesneden is. ;)

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beloofde gratis cola werd helaas niet meegeleverd. Voor de rest was het een zeer smakelijke pasta.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat op de pizza nummer 27 geen gorgonzola wat erg jammer was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgt en heerlijk gegeten!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed. Heerlijke pizza’s.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's hebben te lang in de oven gezeten. Omdat we al ruim een uur moesten wachten (begrijpelijk op zondag), hebben we maar om de zwarte stukken heen gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en volgens beloofde tijd.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals het moet smaken

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker !!

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel bezorgd maar helaas weer wat vergeten. Deze keer de extra bestelde ui. Wel lekker gegeten.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lauwe pizza en ook zuinig met beleg. Smaak is wel prima.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd en waren heerlijk

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam half uur later dan vetwacht! En we hadden honger! Pizza was daardoor ook niet ECHT warm meer

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en lekkere pizza’s Wel jammer dat de ananas uit blik komt en niet vers is

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, pizza mooi rijk belegd. Kreeg gratis frisdrank erbij, zou standaard cola zijn. Gevraagd omdat ik geen prik drink om iets anders, netjes appelsap gehad. Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten, de pizza's smaakten voortreffelijk!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel bezorgd, En super Lekker, echt een aanrader

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De knoflooksaus en gratis cola ontbrak Normaal altijd prima.. bezorger bood wel aan het alsnog te brengen maar dan zouden we een koude pizza hebben

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschrikkelijk! 3 uur moeten wachten op mijn bestelling, was deze ook nog eens niet compleet, en de pizza's waren ook niet meer warm. Voorlopig wordt hier niet meer besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza smaakte uitstekend maar de bezorging duurde 1.5 uur.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat je bij het bestellen kunt aangeven dat de pizza's gesneden moeten worden, wordt dit helaas niet gelezen. Wederom waren de pizza's niet gesneden, ondanks dat het gewoon op de bon staat aangegeven. Jammer, voor de rest zeer goede kwaliteit en snelle levering.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd en prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig en het is altijd Top !!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling, alles was lekker en keurig op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij moesten 2 uur wachten. Ik begrijp dat het druk was maar in eerste instance werd per mail medegedeeld dat het 1 uur zou duren , wat uiteindelijk 2 uur werd. Maar de Pizza's waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst niet zo tevreden. De extra bestelde ansjovis zat niet op de pizza, wel voor betaald. De pizza’s waren ook te hard doorgebakken, de korst was niet te eten. Zo hadden de kippen ook nog wat. Zal wel door de warmte komen want dit ben ik niet van jullie gewend.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden lekkere pizza’s die ondanks de drukte in goede orde zijn thuisbezorgd!

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten niet slecht. Ook niet bijzonder. Bezorging belachelijk. Om 19:20 besteld en werd toen al op 20:20 gezet was aflevering. Na te hebben gebeld kwam de bezorger rond 20:40. Is langedijk inmiddels een metropool geworden ofzo?

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was niet bepaald vriendelijk, de pizza was ontzettend vet en hij plakte aan de kartonnen doos vast.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd bezorgt. En het was weer errug lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder op de dag een internetbestelling gedaan voor levering om 17.45 uur. Om 18.00 uur toch maar even gebeld waar ze bleven? Bleken onderweg te zijn. Rond 18.05 geleverd. Om 18.55 uur ontving ik een email met een bezorgupdate; ze waren onderweg?! Ik denk dat de server nog op wintertijd staat of zoiets!! :-) Verder gewoon goed. Niet heel bijzonder, maar goed genoeg.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt er goed, je word op de hoogte gehouden qua bezorging. Kort samengevat. Super

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, op afgesproken tijd geleverd.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HALF UUR TE LAAT, en de pizza met ananas bleek niet erg smakelijk.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben zeer tevreden toppy

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en eerder dan verwacht het was de eerste keer maar zekker niet de laatste alleen jammer dat er maar 1 blikje drinken bij ziet bij 2 menu's 😉we komen ook een keer in de zaak eten ziet er gezellig uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit ijs prima, bezorging is een drama. Je krijgt eten wat je niet besteld hebt en verkeerde gerechten. Dit is niet de eerste keer, ik ben zelfs de gerechten gaan ophalen. Dit is de enige manier om te krijgen wat je besteld hebt! En als je reageert krijg je een boze eigenaar aan de telefoon, die alleen maar BOOS kan regeren.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima pizza’s en prima bezorging.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten behoorlijk langer wachten dan de afgesproken tijd.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en snel

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snel klaar

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het geen stijl dat ik 75 minuten moet wachten voordat mijn pizza bezorgd wordt terwijl ik gevraagd heb of het binnen 45 minuten mogelijk is en dat er gezegd wordt dat ie uiterlijk binnen een uur bezorgd wordt. Als ik vervolgens bel wordt er gezegd dat de bezorger onderweg is en duurt het nog 20 minuten voordat de pizza er is.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed belegde pizza.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en snel bezorgd

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's. Snel bezorgd.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg de pizza’s lekker warm en precies op tijd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onprettig dat de bestelling on line gaat, zo kun je niet overleggen over de toppings en bv weten wanneer de bestelling komt. Bezorgtijd was 45 minuten aangegeven, duurde bijna 1,5 uur . Pizza"s vond ik ook niet lekker , de kaas was een( ,niet goed verdeeld over de pizza ) dikke plak, leek wel plastic en de pizza was echt heel vet. Jammer, ben beter gewend van La Tavernina.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd en goed op temperatuur.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige man die kwam bezorgen het eten was er snel en warm . Echter zat er weinig smaak aan het vlees kalfsoester en entrecote alsof de kruiden waren vergeten . Ook zat er geen patat bij terwijl Dat wel vermeld word bij het gerecht . Met wat zout en peper toch alle vlees op gegeten . Maar voor de prijs hadden wij beter verwacht .

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en vriendelijke op tijd bezorgd.. Hartelijk dank...

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.30 besteld. Op de site stond 35 min wachttijd, mag dan best 50 min worden.. . Na 20.00 kwam de bestelling. Brood lekker vers. Pizza goede smaak maar niet meer lekker warm.