Beoordelingen van La Tavernina Noord-scharwoude

Recente recensies van La Tavernina Noord-scharwoude

4 sterren na 24 reviews

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HALF UUR TE LAAT, en de pizza met ananas bleek niet erg smakelijk.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben zeer tevreden toppy

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en eerder dan verwacht het was de eerste keer maar zekker niet de laatste alleen jammer dat er maar 1 blikje drinken bij ziet bij 2 menu's 😉we komen ook een keer in de zaak eten ziet er gezellig uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit ijs prima, bezorging is een drama. Je krijgt eten wat je niet besteld hebt en verkeerde gerechten. Dit is niet de eerste keer, ik ben zelfs de gerechten gaan ophalen. Dit is de enige manier om te krijgen wat je besteld hebt! En als je reageert krijg je een boze eigenaar aan de telefoon, die alleen maar BOOS kan regeren.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima pizza’s en prima bezorging.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten behoorlijk langer wachten dan de afgesproken tijd.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en snel

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snel klaar

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het geen stijl dat ik 75 minuten moet wachten voordat mijn pizza bezorgd wordt terwijl ik gevraagd heb of het binnen 45 minuten mogelijk is en dat er gezegd wordt dat ie uiterlijk binnen een uur bezorgd wordt. Als ik vervolgens bel wordt er gezegd dat de bezorger onderweg is en duurt het nog 20 minuten voordat de pizza er is.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed belegde pizza.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en snel bezorgd

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's. Snel bezorgd.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg de pizza’s lekker warm en precies op tijd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onprettig dat de bestelling on line gaat, zo kun je niet overleggen over de toppings en bv weten wanneer de bestelling komt. Bezorgtijd was 45 minuten aangegeven, duurde bijna 1,5 uur . Pizza"s vond ik ook niet lekker , de kaas was een( ,niet goed verdeeld over de pizza ) dikke plak, leek wel plastic en de pizza was echt heel vet. Jammer, ben beter gewend van La Tavernina.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd en goed op temperatuur.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige man die kwam bezorgen het eten was er snel en warm . Echter zat er weinig smaak aan het vlees kalfsoester en entrecote alsof de kruiden waren vergeten . Ook zat er geen patat bij terwijl Dat wel vermeld word bij het gerecht . Met wat zout en peper toch alle vlees op gegeten . Maar voor de prijs hadden wij beter verwacht .

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en vriendelijke op tijd bezorgd.. Hartelijk dank...

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.30 besteld. Op de site stond 35 min wachttijd, mag dan best 50 min worden.. . Na 20.00 kwam de bestelling. Brood lekker vers. Pizza goede smaak maar niet meer lekker warm.