Beoordelingen van La Tavernina Noord-scharwoude

Recente recensies van La Tavernina Noord-scharwoude

4 sterren na 46 reviews

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten, de pizza's smaakten voortreffelijk!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel bezorgd, En super Lekker, echt een aanrader

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De knoflooksaus en gratis cola ontbrak Normaal altijd prima.. bezorger bood wel aan het alsnog te brengen maar dan zouden we een koude pizza hebben

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschrikkelijk! 3 uur moeten wachten op mijn bestelling, was deze ook nog eens niet compleet, en de pizza's waren ook niet meer warm. Voorlopig wordt hier niet meer besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza smaakte uitstekend maar de bezorging duurde 1.5 uur.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat je bij het bestellen kunt aangeven dat de pizza's gesneden moeten worden, wordt dit helaas niet gelezen. Wederom waren de pizza's niet gesneden, ondanks dat het gewoon op de bon staat aangegeven. Jammer, voor de rest zeer goede kwaliteit en snelle levering.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd en prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig en het is altijd Top !!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling, alles was lekker en keurig op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij moesten 2 uur wachten. Ik begrijp dat het druk was maar in eerste instance werd per mail medegedeeld dat het 1 uur zou duren , wat uiteindelijk 2 uur werd. Maar de Pizza's waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst niet zo tevreden. De extra bestelde ansjovis zat niet op de pizza, wel voor betaald. De pizza’s waren ook te hard doorgebakken, de korst was niet te eten. Zo hadden de kippen ook nog wat. Zal wel door de warmte komen want dit ben ik niet van jullie gewend.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden lekkere pizza’s die ondanks de drukte in goede orde zijn thuisbezorgd!

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten niet slecht. Ook niet bijzonder. Bezorging belachelijk. Om 19:20 besteld en werd toen al op 20:20 gezet was aflevering. Na te hebben gebeld kwam de bezorger rond 20:40. Is langedijk inmiddels een metropool geworden ofzo?

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was niet bepaald vriendelijk, de pizza was ontzettend vet en hij plakte aan de kartonnen doos vast.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd bezorgt. En het was weer errug lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder op de dag een internetbestelling gedaan voor levering om 17.45 uur. Om 18.00 uur toch maar even gebeld waar ze bleven? Bleken onderweg te zijn. Rond 18.05 geleverd. Om 18.55 uur ontving ik een email met een bezorgupdate; ze waren onderweg?! Ik denk dat de server nog op wintertijd staat of zoiets!! :-) Verder gewoon goed. Niet heel bijzonder, maar goed genoeg.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt er goed, je word op de hoogte gehouden qua bezorging. Kort samengevat. Super

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, op afgesproken tijd geleverd.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HALF UUR TE LAAT, en de pizza met ananas bleek niet erg smakelijk.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben zeer tevreden toppy

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en eerder dan verwacht het was de eerste keer maar zekker niet de laatste alleen jammer dat er maar 1 blikje drinken bij ziet bij 2 menu's 😉we komen ook een keer in de zaak eten ziet er gezellig uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit ijs prima, bezorging is een drama. Je krijgt eten wat je niet besteld hebt en verkeerde gerechten. Dit is niet de eerste keer, ik ben zelfs de gerechten gaan ophalen. Dit is de enige manier om te krijgen wat je besteld hebt! En als je reageert krijg je een boze eigenaar aan de telefoon, die alleen maar BOOS kan regeren.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima pizza’s en prima bezorging.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten behoorlijk langer wachten dan de afgesproken tijd.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en snel

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snel klaar

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het geen stijl dat ik 75 minuten moet wachten voordat mijn pizza bezorgd wordt terwijl ik gevraagd heb of het binnen 45 minuten mogelijk is en dat er gezegd wordt dat ie uiterlijk binnen een uur bezorgd wordt. Als ik vervolgens bel wordt er gezegd dat de bezorger onderweg is en duurt het nog 20 minuten voordat de pizza er is.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed belegde pizza.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en snel bezorgd

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's. Snel bezorgd.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg de pizza’s lekker warm en precies op tijd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onprettig dat de bestelling on line gaat, zo kun je niet overleggen over de toppings en bv weten wanneer de bestelling komt. Bezorgtijd was 45 minuten aangegeven, duurde bijna 1,5 uur . Pizza"s vond ik ook niet lekker , de kaas was een( ,niet goed verdeeld over de pizza ) dikke plak, leek wel plastic en de pizza was echt heel vet. Jammer, ben beter gewend van La Tavernina.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd en goed op temperatuur.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige man die kwam bezorgen het eten was er snel en warm . Echter zat er weinig smaak aan het vlees kalfsoester en entrecote alsof de kruiden waren vergeten . Ook zat er geen patat bij terwijl Dat wel vermeld word bij het gerecht . Met wat zout en peper toch alle vlees op gegeten . Maar voor de prijs hadden wij beter verwacht .

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en vriendelijke op tijd bezorgd.. Hartelijk dank...

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.30 besteld. Op de site stond 35 min wachttijd, mag dan best 50 min worden.. . Na 20.00 kwam de bestelling. Brood lekker vers. Pizza goede smaak maar niet meer lekker warm.