Beoordelingen van La Tavernina Noord-scharwoude

Recente recensies van La Tavernina Noord-scharwoude

5 sterren na 180 reviews

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurder 2u voordat de pizza’s er waren en ook nog eens koud

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

great food and service!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect geregeld zeer goede pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld Super tevreden over de smaak van de pizza's en de snelle en correcte bezorging een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lauw bij bezorging. Salade saai zonder dressing. Vlees was prima.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker warm, snel bezorgd, en heerlijk belegd. Een dunne bodem, zoals de Italianen dat gewend zijn, zodat je niet alleen maar deeg zit te vr****. Top kwaliteit en een goede hoeveelheid! Als jullie restaurant weer opengaat, komen wij daar zeker eten!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en precies op tijd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service, heerlijk lekker.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is bijna elke keer een verrassing wat je krijgt, we krijgen bijna nooit Wat we bestellen! Of er missen ingrediënten, waar je wel voor betaald, noem maar op!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, prima bezorging

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit bezorgpizza's. Lekker smaakvol en een geruststellende hoeveelheid. Leuk dat je ook voor een deel je eigen pizza kan samenstellen!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een lekker pizza'tje. Zonder lange wachttijden voor de bezorging!!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en perfect op tijd op tafel....

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food as always

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en lasagne en een top service.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza te groot of doos te klein? bezorging duurde wat langer dan aangegeven.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk, alleen voor het echt lekkere iets te veel afgekoeld.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de opmerking in de bestelling was niet doorgevoerd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza's goede bestel site en prima op de aangevraagde tijd bezorgd...al smaken de pizza's altijd wel even lekkerder in het restaurant zo van de oven op je bord maar dat is logisch

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza lekker, app heeft problemen soms, eten was te vroeg..

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!en keurig op tijd bezorgd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Super lekker en warm en snel bezorgd! Maar dat is het al jaren Bueno!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en eten was goed warm en heerlijk om te eten

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

uitstekend

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, snel klaar! Volgende keer bestel ik hier weer

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza,zoals altijd mooi op tijjd.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 9 minuten bezorgd en heerlijk, zoals we van jullie gewend zijn!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super warm! Goed van smaak en een heerlijke, krokante, rand. (Bezorgd in Zuid-Scharwoude)

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's. Op afgesproken tijdstipklaar. Top.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

great food!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza's en er word goed rekening gehouden met de allergenen van 1 van ons gezin!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie gevulde pizza's, snelle levering, en warm bij aflevering. In de memo aangegeven de gekozen pizza graag zonder ananas, hier werd netjes rekening mee gehouden. Bestellen snel weer!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza met voldoende beleg. Precies op tijd bezorgd.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich 3 hele lekkere pizza’s. Lekker warm en mooie opmaak. Alleen merkten we weinig van de extra toppings. Hadden er 1 met extra gorgonzola, maar was nauwelijks te vinden. De knoflook ook nauwelijks. De peper was denk ik gewone peper (niet te ontdekken) hiervan hadden we verwacht dat het een hete peper was. Gewone peper kunnen we er zelf ook wel op strooien en daar hoeven we dan niet extra voor te betalen. Van de pikante salami op de diavola merkte we ook niets. Was volgens mij gewone salami. Konden ook geen verschil ontdekken tussen de 2 verschillende pizza’s.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Ananas ontbrak op de pizza

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top in orde, heerlijke pizza's. Bezorging was ook op tijd.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ferrari mager belegd Europa was prima Verwerking bestelling / Bezorging heel slecht: 17.40 uur besteld, 19.50 uur bezorgd. We gebben meer dan twee uur moeten wachten. En dit was niet de eerste keer dat ons dit overkwam. Bezorger heeft wel meerdere malen excuus aangeboden.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Op tijd en warm bezorgd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld allemaal! Heerlijk gegeten! Bedankt!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, rekening gehouden met opgegeven tijd, communicatie dat bestelling onderweg is en een vriendelijke bezorger ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect naar wens. Eten was goed warm,goed verpakt en de smaak perfect.Dus zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s kwam ruim op tijd aan. Maar ondanks dat ze snel waren en dat de pizza’s lekker waren, ze waren niet heel erg warm en dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en mooi op tijd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, op tijd bezorgd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had een andere pizza bested!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden goed op de hoogte gehouden wanneer de pizza’s zouden komen. Lekkere pizza’s!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vlotte bezorging. Goed warm en lekker. Succes in deze bizarre tijd!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Lekker en supersnel geleverd. Niets dan lof!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heel vriendelijk

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza.Erg laat bezorgd.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren heerlijke pizza's zoals een echte Italiaanse bakker ze moet maken. Niet te dik niet te dun tomatensaus lekker fris.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We halen hier vaker pizza en zoals altijd waren het weer heerlijke pizza's die met veel aandacht zijn bereid. Geen zwarte randen en goed belegd.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede bezorging. Pizza was goed maar had wel wat minder mozzarella mogen hebben..

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan aangegeven bezorgd en zeer goed

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en redelijk op tijd bezorgd.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn neef had de bestelling gedaan en de pizza Ajax was heerlijk en goed warm.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet gaar gebakken ei was der rauw opgegooid

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk dun warm en gaat Precies op tojd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd. Porties groot genoeg.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, duidelijke communicatie na het plaatsen van de bestelling. En La Tavernina maakt de lekkerste pizza's. Heerlijk!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren heerlijk. Maar ik had aangegeven of ik de pizza’s wat later mocht krijgen in de beschrijven. Maar dit hebben ze niet gelezen. Ze kwamen een half uur vroeger.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer online besteld en gelijk betaald. Ging super pizza kwam optijd en was goed warm👍

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, bezorgtijd was ook prima

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

food was delicious.. fast, friendly service in house or carry out.. will recommend La Tavernina to family and friends

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas waren slap en vet. Smaak was redelijk . 2 bakjes kaas erbij besteld maar 1 gekregen

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit pizza

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza,mooi op tijd

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was de eerste keer een toppertje . dank je wel

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s warm en op tijd smaak prima

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, perfect!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was a bit of a small portion, Pizza was good, very tasty. Minus point: extra olives on both pizzas while I only ordered it for one person.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld lasagne onderkant verbrand nieuwe gehad maar de eetlust was al verdwenen erg jammer voorlopig ben ik klaar met bestellen

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Totalmente perfetto!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bodem zat onder de verbrande plekken. Erg zonde want de pizza was wel erg lekker

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, snel bezorgd!

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza kwam 45min te vroeg. Had besteld met tijdstip 18.45 en werd om 18.00u besteld. Degene waarvoor de pizza was was nog niet thuis. Belachelijk. Tevens was de pizza niet gesneden zoals gevraagd, zat er geen gratis drankje bij de bestelling zoals actie op website duidelijk beschreef. Verder was de pizza flauw van smaak. Hier bestel ik echt nooit meer iets.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tavernina is goed bezig! Heerlijk gegeten en wederom snel bezorgd. Klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie pizza's zijn fantastisch, maar de rest daarentegen.... kan echt beter.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel geleverd

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur bezorgtijd maar dat is niet ongewoon tijdens spitsuur en op vrijdagavond. Lekkere verse pizza! Lekker warm!! Aanrader.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was delizioso en werd snel bezorgd! Een echte aanrader.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een welverdiende 5 sterren beoordeling!! Voor het gemak van bestellen en de correcte bezorging !!absoluut voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker van smaak. Bediening erg rommelig wel zeer vriendelijk geeft niet eten is erg lekker. Ik ben ook een keer met 10 personen wezen eten, ZEER GOED, vond men!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer dat de pizza’s altijd zo veel van smaak verschillen. De ene keer is een pizza heerlijk, de andere keer zit er weinig smaak aan en is die slap. Hoop dat dit verbeterd word!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Norma geniet ik altijd van de pizza's van La Tavernina, maar deze keer zag hij er niet mooi uit en was ook voor groot deel aangebrand. Heel erg jammer dat hij zo werd afgeleverd. Dit ben ik niet van ze gewend. Volgende keer beter

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service goede pizza Mooi op.tijd en vriendelijke mensen

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza heerlijk maar 30 minuten later dan aangegeven tijd. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde wel heel lang bijna anderhalf uur .en was deze keer erg vet dat droop eraf .wat ik niet gewend ben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en ontzettend vriendelijk. Zoals altijd. Bravo! Kleine opmerking: fijn als de pizza volgende keer gesneden is. ;)

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beloofde gratis cola werd helaas niet meegeleverd. Voor de rest was het een zeer smakelijke pasta.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat op de pizza nummer 27 geen gorgonzola wat erg jammer was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgt en heerlijk gegeten!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed. Heerlijke pizza’s.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's hebben te lang in de oven gezeten. Omdat we al ruim een uur moesten wachten (begrijpelijk op zondag), hebben we maar om de zwarte stukken heen gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en volgens beloofde tijd.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals het moet smaken

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker !!

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel bezorgd maar helaas weer wat vergeten. Deze keer de extra bestelde ui. Wel lekker gegeten.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lauwe pizza en ook zuinig met beleg. Smaak is wel prima.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd en waren heerlijk

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam half uur later dan vetwacht! En we hadden honger! Pizza was daardoor ook niet ECHT warm meer

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en lekkere pizza’s Wel jammer dat de ananas uit blik komt en niet vers is

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, pizza mooi rijk belegd. Kreeg gratis frisdrank erbij, zou standaard cola zijn. Gevraagd omdat ik geen prik drink om iets anders, netjes appelsap gehad. Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten, de pizza's smaakten voortreffelijk!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel bezorgd, En super Lekker, echt een aanrader

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De knoflooksaus en gratis cola ontbrak Normaal altijd prima.. bezorger bood wel aan het alsnog te brengen maar dan zouden we een koude pizza hebben

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschrikkelijk! 3 uur moeten wachten op mijn bestelling, was deze ook nog eens niet compleet, en de pizza's waren ook niet meer warm. Voorlopig wordt hier niet meer besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza smaakte uitstekend maar de bezorging duurde 1.5 uur.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat je bij het bestellen kunt aangeven dat de pizza's gesneden moeten worden, wordt dit helaas niet gelezen. Wederom waren de pizza's niet gesneden, ondanks dat het gewoon op de bon staat aangegeven. Jammer, voor de rest zeer goede kwaliteit en snelle levering.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd en prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig en het is altijd Top !!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling, alles was lekker en keurig op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij moesten 2 uur wachten. Ik begrijp dat het druk was maar in eerste instance werd per mail medegedeeld dat het 1 uur zou duren , wat uiteindelijk 2 uur werd. Maar de Pizza's waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst niet zo tevreden. De extra bestelde ansjovis zat niet op de pizza, wel voor betaald. De pizza’s waren ook te hard doorgebakken, de korst was niet te eten. Zo hadden de kippen ook nog wat. Zal wel door de warmte komen want dit ben ik niet van jullie gewend.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden lekkere pizza’s die ondanks de drukte in goede orde zijn thuisbezorgd!

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten niet slecht. Ook niet bijzonder. Bezorging belachelijk. Om 19:20 besteld en werd toen al op 20:20 gezet was aflevering. Na te hebben gebeld kwam de bezorger rond 20:40. Is langedijk inmiddels een metropool geworden ofzo?

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was niet bepaald vriendelijk, de pizza was ontzettend vet en hij plakte aan de kartonnen doos vast.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd bezorgt. En het was weer errug lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder op de dag een internetbestelling gedaan voor levering om 17.45 uur. Om 18.00 uur toch maar even gebeld waar ze bleven? Bleken onderweg te zijn. Rond 18.05 geleverd. Om 18.55 uur ontving ik een email met een bezorgupdate; ze waren onderweg?! Ik denk dat de server nog op wintertijd staat of zoiets!! :-) Verder gewoon goed. Niet heel bijzonder, maar goed genoeg.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt er goed, je word op de hoogte gehouden qua bezorging. Kort samengevat. Super

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, op afgesproken tijd geleverd.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HALF UUR TE LAAT, en de pizza met ananas bleek niet erg smakelijk.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben zeer tevreden toppy

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en eerder dan verwacht het was de eerste keer maar zekker niet de laatste alleen jammer dat er maar 1 blikje drinken bij ziet bij 2 menu's 😉we komen ook een keer in de zaak eten ziet er gezellig uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit ijs prima, bezorging is een drama. Je krijgt eten wat je niet besteld hebt en verkeerde gerechten. Dit is niet de eerste keer, ik ben zelfs de gerechten gaan ophalen. Dit is de enige manier om te krijgen wat je besteld hebt! En als je reageert krijg je een boze eigenaar aan de telefoon, die alleen maar BOOS kan regeren.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima pizza’s en prima bezorging.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten behoorlijk langer wachten dan de afgesproken tijd.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en snel

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snel klaar

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het geen stijl dat ik 75 minuten moet wachten voordat mijn pizza bezorgd wordt terwijl ik gevraagd heb of het binnen 45 minuten mogelijk is en dat er gezegd wordt dat ie uiterlijk binnen een uur bezorgd wordt. Als ik vervolgens bel wordt er gezegd dat de bezorger onderweg is en duurt het nog 20 minuten voordat de pizza er is.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed belegde pizza.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en snel bezorgd

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's. Snel bezorgd.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg de pizza’s lekker warm en precies op tijd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onprettig dat de bestelling on line gaat, zo kun je niet overleggen over de toppings en bv weten wanneer de bestelling komt. Bezorgtijd was 45 minuten aangegeven, duurde bijna 1,5 uur . Pizza"s vond ik ook niet lekker , de kaas was een( ,niet goed verdeeld over de pizza ) dikke plak, leek wel plastic en de pizza was echt heel vet. Jammer, ben beter gewend van La Tavernina.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd en goed op temperatuur.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige man die kwam bezorgen het eten was er snel en warm . Echter zat er weinig smaak aan het vlees kalfsoester en entrecote alsof de kruiden waren vergeten . Ook zat er geen patat bij terwijl Dat wel vermeld word bij het gerecht . Met wat zout en peper toch alle vlees op gegeten . Maar voor de prijs hadden wij beter verwacht .

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en vriendelijke op tijd bezorgd.. Hartelijk dank...

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.30 besteld. Op de site stond 35 min wachttijd, mag dan best 50 min worden.. . Na 20.00 kwam de bestelling. Brood lekker vers. Pizza goede smaak maar niet meer lekker warm.