Beoordelingen van La Tavernina Noord-scharwoude

Recente recensies

5.0
W.winterink
gisteren

Super snel bezorgd en pizza was nog goed warm. En de pizza was overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette
gisteren

Heerlijke pizza, goed warm bezorgd, op tijd, vriendelijke bezorger.

j.brun
24 november 2021

eigenaar heeft zelfs de moeite genomen om geitenkaas te regelen omdat ik koemelk allergie heb .grote klasse

Stefan Brink
23 november 2021

Snel, warm, rijkelijk belegde pizza, niet te vet

Corry
19 november 2021

Prima op tijd, prima pizza aardige bezorger

Jolanda
18 november 2021

Prima geleverd, lekkere pizza helaas zat de bestelde Parmezaanse kaas er niet bij.

Alex Langendijk
18 november 2021

Super pizza 🍕 met extra knoflook top

R. Leek
18 november 2021

De pizza was niet warm meer maar was nog wel lekker. De pasta was uitstekend. De bezorger was een half uur te laat.

Ro n
17 november 2021

Bijna elke woensdag laten we bezorgen. Vandaag heerlijke calamari fritti gegeten met 2 pasta's. Alles weer goed verpakt en heerlijk warm. Tot volgende week!!!

Sascha
15 november 2021

Heerlijk klaargemaakt en op de minuut bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LightningLion
13 november 2021
Catharina
13 november 2021

Prima en warm geleverd binnen een half uur

Iris
11 november 2021

Woensdag pizzadag , alle pizza’s goed belegd, heerlijke deeg , en de toegestuurde kortingsvoucher ook mogen gebruiken. Tavernina super gedaan🥂

J de wit
10 november 2021

Lekker!

Daniëlle
8 november 2021
Wesley Leijen
30 oktober 2021

Netjes volgens afspraak en evengoed product

Alex
28 oktober 2021

De pasta carbonara was lekker en het werd op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

WdB
28 oktober 2021

Keurig op tijd bezorgd en warm. Pizza zag er prima uit. Tiramisu uitstekend. Verbeterpunten: Helaas geen champignons die wel standaard aanwezig horen te zijn op de pizza die besteld was. Daarnaast beide pizza's enorm zout en voorzien van veel te veel knoflookolie. Wellicht wat meer basic maken, net als in Italië.

Glazzenwasser
22 oktober 2021

Prima snelle service

JeroenS
21 oktober 2021

Bestellen via hun site gaat goed. Contact gehad ivm bijzonderheden en dat is ook aangekomen. Melding via mail en bellen van tevoren ging ook goed. Zelfs het eten was lekker en voldoende warm. Ik heb geen negatieve commentaar. Lekker bestellen en van het eten genieten.

CocoXx
16 oktober 2021
Camelia
14 oktober 2021

Heerlijk!

Justina
9 oktober 2021

Heerlijk!

Anoniem
6 oktober 2021
Ron
6 oktober 2021
Wim
2 oktober 2021
Ingena Bink
29 september 2021

Warm bezorgd, alles vers, heerlijk gegeten! Bedankt!

Natalie
27 september 2021

Heerlijke pizza’s en gelukkig veel sneller bezorgd dan het reserveringssysteem aangaf (ruim een half uur eerder)

Marjon
25 september 2021

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk!

Ron
22 september 2021
AM
19 september 2021
Jeannet
18 september 2021
Jacquelien
18 september 2021

Was heerlijk.

Bastiaan
16 september 2021

Zelfs op de drukke woensdag-actiedag prima op tijd. Pizza was goed belegd. Bezorger was ook vriendelijk. Puntje van aandacht is de temperatuur, pizza was nog net aan warm genoeg

Glen
15 september 2021

Heerlijk gegeten!

Mp
15 september 2021
Jan
13 september 2021

Snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Perfectionist Langedijker
13 september 2021

Carpaccio was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
8 september 2021

Uitstekende pizza’s, goed warm en zeer vriendelijke bezorging. Niks op aan te merken, lekker.

Peter k.
6 september 2021

Uitstekende maaltijden , netjes op tijd gebracht , aanrader om de maaltijd te laten bezorgen . Duidelijke website , ga zo door beste mensen .

marcel
29 augustus 2021

Overheerlijke Calzone en super snel bezorgd

Stu
25 augustus 2021
Anne
24 augustus 2021

Prima kwaliteit en vlotte bezorging

wim
23 augustus 2021

Perfecte pizzas en op tijd bezorgd. Aanrader!

Zondervan
23 augustus 2021
RWS
22 augustus 2021

Weer supersnelle bezorging. De damp kwam van de pizzadozen af, zo heet waren ze. Prima kwaliteit weer. We hebben lekker gegeten.

Langedijker
21 augustus 2021

Heerlijke Canneloni en lagasgne! Medium warm.

Martijn
18 augustus 2021

Optijd bezorgd, smaak was heerlijk

Jacquelien
14 augustus 2021

Tagliatelle Pollo was echt goddelijk. De Spaghetti Bolognese voor de kleinste was zo heerlijk de saus zat tot boven zijn wenkbrauwen. 🥰. Pizza Langedijk en Tonno waren heerlijk. De buikjes van ons alle waren lekker gevuld. Mooie afsluiting van een mooie dag. Dank jullie wel.

Francis Duijs Van Batum
13 augustus 2021

Het was weer heerlijk eten en prima op tijd!!

blom
8 augustus 2021

we hebben nu voor de 3e keer pizza besteld, verschillende voor meerdere personen en we vinden het allemaal heel lekker. zeker de volgende keer ook pizza bij La Tavernina!!

Frank Swagerman
7 augustus 2021

Zeer goed, op tijd en warm. La Tavernina is een aanrader voor Italiaans eten.

Nadine
7 augustus 2021

Makkelijk online bestellen en heerlijke pizza’s!! Snelle bezorging. Top!

Jordy
4 augustus 2021

Heerlijk en keurig op tijd bezorgd

Anoniem
1 augustus 2021

Lekkere pizza’s en pasta’s. Prima prijs kwaliteit verhouding. Bezorging altijd sneller dan aangegeven. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.K.
1 augustus 2021

Delizioso, davvero di altissima qualità. Grazie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Wit
31 juli 2021

Makkelijk online te bestellen en tijd afgesproken en het werd iets eerder geleverd super bedankt 👍🏻

Hugo
31 juli 2021

Heerlijke pizza's, je proeft gewoon de verschillende smaken ipv een standaard pizza smaak. Alle ingrediënten en kruiden zijn te apart te herkennen/proeven

Anne Marie
29 juli 2021

Voor de 2e keer pizza laten bezorgen, echt super lekker!!!

elles Ooijevaar
29 juli 2021

snelle bezorging, heerlijke pizza's

Jack
28 juli 2021

Keurig op tijd en overheerlijk.

E.K.
27 juli 2021
Sil
25 juli 2021

Heerlijk optijd en lekker gesmuld!👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
24 juli 2021
rws
17 juli 2021

Weer 2 lekkere pizza's meteen snelle bezorging.

Lubbe
16 juli 2021

Heerlijk gegeten! 2x besteld in 2 weken dat we hier op de camping staan in Molengroet. Super service, op tijd en het wordt tot aan de ingang bezorgd van het park en netjes gebeld om het op te halen.

Chris
15 juli 2021

Heerlijke doorgebakken pizza! Aanrader!

Diny
11 juli 2021

Pizza was heerlijk; goed belegd en lekker gebakken. De 2 verschillende salades waren tot onze verrassing groot en zeer goed gevuld. De tiramisu was ook ruim bemeten en lekker. De bezorger was zeer vriendelijk. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Ron Hoogenbosch
8 juli 2021

Bijna elke week laten wij eten bezorgen. Het is altijd heerlijk, zowel de pasta's als de pizza's zijn geweldig lekker en goed op temperatuur thuis bezorgd. Tot volgende week!!!

Anoniem
7 juli 2021
Joke Valentien
4 juli 2021

Altijd lekkere pizzas en prima bezorg op de beloofde tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rws
4 juli 2021

Bezorging veel sneller dan aangekondigd, beide pizza's waren prima.

Wilma
3 juli 2021

heerlijk en snel

Betty
30 juni 2021

Heb pasta pollo met extra spinazie besteld, maar de spinazie zit er dus niet in het gerecht, jammer. Maar de smaak is zoals altijd heerlijk. Volgende keer beter hoop ik

Nydia
29 juni 2021

Heerlijk gegeten! We hadden de pizza's afgehaald en thuis gegeten. Was heerlijk!

Anoniem
28 juni 2021

Koud eten helaas en de smaak was ook heel flauw en je kan het ook geen saus noemen op de tris erg droog was erg teleurgesteld en ik ben niet meer van plan om te bestellen!!

Rene
20 juni 2021

Heerlijk gegeten. Perfect bezorgd op de vooraf gevraagde tijd. En ook heel belangrijk : eten was nog goed warm !

J.martin
19 juni 2021

Pizza Borromea uitstekend Spaghetti erg zout maar toch zeer goed

Eradus
18 juni 2021

Prima pizza’s en goed warm

Ron
18 juni 2021

Eten was prima. Wel zelf opgehaald.

Jade van ‘t Hoff
18 juni 2021

Goede pizza’s! We blijven steeds weer bestellen, bezorger was ook iets eerder mogelijk door het onweer, heel fijn was dat!

HM
18 juni 2021

Supersnel bezorgd (half uur eerder dan de tijd die via de mail werd aangegeven) ; de temperatuur voortreffelijk! Heerlijk gegeten!

Betty
16 juni 2021

Lekkere authentieke italianse eten, zeer tevreden mee en wordt snel bezorgd

Barend
12 juni 2021

Met 20 minuten hadden we 2 perfecte pizza's op tafel liggen. Super!

Iris
12 juni 2021

Lekkere goed belegde authentieke pizza’s.

Frank swagerman
11 juni 2021

Uitstekende kwaliteit en de tweede keer goed op temperatuur. Bedankt, Frank

Marco
10 juni 2021
Remco
7 juni 2021
Vermeulen
5 juni 2021

Heerlijke pizza, lekker warm en keurig op tijd

monique
5 juni 2021

Prima kwaliteit, op tijd bezorgd en lekker warm

Petra
1 juni 2021

Super optijd en wederom heerlijk! Zelfs een heerlijk brood met kruidenboter van het huis gekregen :-)

fred
30 mei 2021

heerlijk eten die keurig optijd werd bezorgd. een aanrader

JB
28 mei 2021

Heerlijke pizza's. Vriendelijke attente medewerkers

Nadine
27 mei 2021

Heerlijke pizza’s die goed warm waren. De bezorging was uitstekend en mooi op tijd👍🏻 Er wordt goed gecommuniceerd over de bezorgtijd!

Danielle Molenaar
21 mei 2021

Topbezorger en de pizza's waren ook prima!

Robbert Jongkind
19 mei 2021

Altijd goed !

Ronald
19 mei 2021

Zoals altijd, helemaal top!!

Stefan
16 mei 2021

Prima! Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

av
15 mei 2021
Essie
14 mei 2021

Ik had de pasta pollo bestelt vandaag en was heerlijk!!!! G

Michel
13 mei 2021

Snel, lekker, pizza eten zoals het hoort!

John
12 mei 2021
NANCY
11 mei 2021

Great food & service as always!

Sander
10 mei 2021
Iris
9 mei 2021

De pizza's waren oke maar wel erg vet en we hadden een die aan de onderkant helemaal verbrand was dus die smaakte niet lekker. Helaas is er nergens een mailadres of telefoonnummer te vinden om dit te melden dus daarom via deze wijze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vivian
9 mei 2021

Dit is de eerste keer dat ik hier besteld heb en prima ervaring! Besteld op een regenachtige zaterdag in corona-tijd, terrassen tot 18.00 uur open. Geleverd : 35 minuten na online bestelling. 2 heerlijke pizza's, niet vet en prima belegd! Ik bestel niet vaak, maar een volgende keer zou ik zeker weer hier bestellen.

ivm
9 mei 2021

Lekker! Snelle en vriendelijke service en levering.

Paul B
8 mei 2021

Heerlijke pizza

Rens
8 mei 2021

Pizza's waren erg lekker

Dubbelman
6 mei 2021

Pizza was te vet

Valerie
5 mei 2021
Jelle
2 mei 2021
Debby
30 april 2021

Mmm wat een ontzettend lekkere pizza was dat! En ook nog eens supersnelle bezorging. Aanrader!

Dennis
29 april 2021

Was erg lekker alleen niet zo warm meer

Elly
28 april 2021

Lekkere pizza’s en snel gebracht

Willem
28 april 2021

Snel goed en goed op temperatuur. Kortom zoals gewoonlijk weer tevreden en voldaan

Sylvia
27 april 2021
Rene
26 april 2021

Prima pizza´s en pasta. Gewoon zoals het hoort.

Yvonne van Gool
21 april 2021

Het eten was lekker en het was er eerder dan verwacht 👍

Zuidhoek
20 april 2021

Heerlijke Pizza en goede bezorging .

Jolanda
16 april 2021

snel bezorgd en het smaakte heerlijk❤

Mirjam
16 april 2021

Super goede service! Altijd vriendelijk en lekkere pizza's. Er word goed rekening gehouden met allergieën. Dankjewel!

Henny de Lincel
13 april 2021

Goede smaakvolle pizza’s. Keurig op tijd en goed warm

Belmans
12 april 2021

Snelle levering. Lekker eten en meer dan voldoende👍

P.A.
11 april 2021

Op tijd en heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hulst
11 april 2021

De bezorging duurt lang , al wordt het netjes van tevoren aangegeven . De pasta was ontzettend lekker ! De pizza was ook heerlijk . Helaas viel de calzone erg tegen . We hadden om extra kaas gevraagd , maar dat zat er nauwelijks in . En hij was al bekoorlijk afgekoeld .

PD
8 april 2021

Was weer top. Bestelling zou met 40 min bezorgd worden, echter was er al na 20 min. Vriendelijke jonge fietsbezorger.

Anoniem
1 april 2021

Lekkere pizza's, snel bezorgd en ik werd te woord gestaan door een aardige medewerker.

Koppelaar
31 maart 2021

Heerlijk genoten van onze pizza's en pasta. was erg lekker en meer dan voldoende

M. Van Kessel
26 maart 2021

Prima pizza en op tijd klaar!!

Marinka
20 maart 2021

Heel prettig om online te bestellen en 't werd vriendelijk en warm bezorgd. Heerlijk gegeten!!

Joyce
20 maart 2021
Richard
15 maart 2021

heerlijk gegeten, smaak volle pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 maart 2021

Lekker eten, goede service en de persoon die het bracht was vriendelijk.

Kees de Hart
12 maart 2021

Zoals altijd heerlijke pizza's. Ook nog warm bezorgd.

Daniël
10 maart 2021

Heerlijke pizza's, precies op tijd klaar. Bedankt!

Idg
8 maart 2021
Jasper
4 maart 2021
LSK
4 maart 2021

Altijd prima

Iris
27 februari 2021

Wat een aardige een geweldige meedenkers daar bij Tavernina. Supersnel , super pizza’s . Wat zeg ik?? Echte pizza’s ! En de bezorger was een aardige gast! Topers

Arjan
26 februari 2021

Snel en goed bezorgd. Lekkere pizza en lasagne. Zou er zeker weer bestellen.

Frenchie
25 februari 2021

Het was overheerlijk bedankt!!!

Michael
25 februari 2021

Voldoet altijd aan onze verwachtingen en alles nog lekker dampend bij bezorging.

Puzzolo
22 februari 2021

De beste pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerd Stegers
22 februari 2021

Het was helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
21 februari 2021
Nathalie
21 februari 2021

Altijd enorm lekkere pizza’s en de bezorging wordt duidelijk aangegeven via de mail! Je bent altijd goed op de hoogte. Wel zou ik de pizza’s graag iets warmer willen ontvangen, maar ik snap dat dit gewoon lastig is.

Anoniem
20 februari 2021

Echt heel erg lekker!!

Andre
20 februari 2021

Super lekker. Zier er geweldig uit Precies op tijd bezorgd!

Peter
18 februari 2021

Lekkere pizza, was nog goed warm, en keurig optijd

Ron Hoogenbosch
18 februari 2021

Het was weer heerlijk en goed warm geserveerd, gewoon top dus!

AM
18 februari 2021

Heerlijke pizza's, snel bezorgd

Anne
11 februari 2021

Weer eens drie heerlijke pizza's. We moesten iets langer wachten omdat de woensdagavond heel populair is, maar we gunnen Tavernina die omzet hoor! En via de mail weet je precies waar je aan toe bent: precies 1 Netflix aflevering?

edward
6 februari 2021

keurig op tijd geleverd en kreeg waar voor je geld qua smaak en hoeveelheid. De bezorger was erg vriendelijk en bracht het naar me appartement. Echte aanrader 5 sterren

Christina
5 februari 2021

Ontzettend snel bezorgd en goed warm aangekomen. Top kwaliteit en heerlijk gegeten.

Andre Wijnands
4 februari 2021
Idg
1 februari 2021
Laura
1 februari 2021

Het eten kwam op afgesproken tijd en kreeg van te voren bericht dat de bezorger onderweg was. Eten smaakte goed en was goed heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

r.balkenende
31 januari 2021

prima pizas en penna keurig op tijd bezorgd

Judith
30 januari 2021

Heerlijke pizza’s en snel geleverd!

Maurice
28 januari 2021

Keurig op tijd en vooral de lekkerste pizza’s!

John
27 januari 2021

netjes op aangegeven tijdstip het bestelde klaar en precies zoals besteld. Prime ervaring met deze pizza leverancier En lekker, top

sandra
27 januari 2021

Goed service en lekker eten!

Ron
25 januari 2021

Het eten was weer heerlijk, lekker heet bezorgd en weer optijd! Ga zo door!!!

Admiraal
25 januari 2021
H. de Lincel
25 januari 2021

Via site alles goed te vinden en te bestellen. Pizza keurig op tijd en warm op tafel. Van te voren mail dat pizza onderweg was. Keurig dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francis Duijs Van Batum
24 januari 2021

Heerlijk van smaak en lekker vers. Gezellige verpakking van de salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
23 januari 2021

Het eten was op tijd, het smaakte goed en de bezorger stond me vriendelijk te woord.

Son
22 januari 2021

Prima

Visser
20 januari 2021

Heerlijk gegeten en zeer goede service.

Koteja
20 januari 2021
marcel
16 januari 2021

Heerlijk gegeten. De bezorger verontschuldigde zich bij het bezorgen van de pizza omdat hij de tiramisu was vergeten. Nog voor dat ik de pizza op had stond hij met het toetje voor de deur. En dat terwijl het sneeuwt.

Ilse
16 januari 2021

Heerlijke pizza’s, op tijd bezorgd. We bestellen de volgende keer weer bij jullie!

Bertus
13 januari 2021

Keurig op tijd & smakelijke pizza's.

Idg
11 januari 2021
A. Verburgt
9 januari 2021

Heerlijk gegeten.

Lisa
9 januari 2021
Marion
8 januari 2021

Zeer snelle levering vandaag. En de pizza was goed gaar en heet.

Nell potveer de Pree
6 januari 2021

Ben zeer tevreden .Was goed en heerlijk bedankt toppy.

Het beste eten
3 januari 2020

Ik bestel altijd hier, omdat het dichtbij is en hebben het lekkerste eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie van Ooijen
1 januari 2020

Wij bestellen vaker bij La Tavernina. Was prima. Snelle bezorging. De pizza’s, spaghetti en ravioli waren weer prima!

H.P.M.
31 december 2020

perfecte pizza lekker

Sandra
30 december 2020

De pizzas waren kekker , alleen een uur te laat😱

Michelle
30 december 2020

Bestelling duurde iets langer dan verwacht maar het eten en de kwaliteit was top ! Zeker een aanrader voor andere en wij zullen zeker weer bestellen !

R.M.
28 december 2020

😃

Gerd Stegers
28 december 2020

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Bos
26 december 2020

Gewoon goed!!

Maecel
26 december 2020

Snel, veilig en heet bezorgd. Prima risotto, Heerlijk bedankt

Dennis
26 december 2020

Alles naar wens ..

Ivo
25 december 2020

Heerlijk. Goed warm en prima op tijd

NANCY
24 december 2020

always good

Joeri
24 december 2020

Zeer lekker gegeten en super vriendelijke en snelle bezorger! Aanrader.

Bianca Murphy
23 december 2020

Wij zijn altijd zeer tevreden over de bestellingen. Helaas waren vanavond meerdere pizza s te lang gebakken waarvan 1 zelfs aangebrand en 1 een stuk dubbel gevouwen. Ook was de bestelling ruim een half uur te laat. Hopelijk volgende keer hopelijk weer beter!

De smikkelaar
23 december 2020

De pizza's werden veel te laat, twee uren na bestelling, bezorgd. Ook waren de pizza's niet gaar, en beleg minder lekker dan andere keren. Voor het eerst een teleurstelling dus.

Anne
23 december 2020

Het eten was heerlijk en goed heet. Ook erg vriendelijke service!

Fc van der Hulst
23 december 2020

Was weer prima!

E. K.
21 december 2020
Daan Broersen
21 december 2020

Bestellen via de website werkt echt top! Complimenten Pizza's waren zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
20 december 2020

Super snel en heerlijk thanks 😘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge Admiraal
19 december 2020

Wederom een heerlijke pasta! (Speciale) Op en top genieten!

Cees
18 december 2020

Heerlijke pizza's, warm afgeverd

Els Groen
17 december 2020

Helaas de champignons vergeten op de pizza Ajax

Duijs
16 december 2020

Het was weer lekker!

Judy
13 december 2020

Helaas waren de pizza’s niet zo lekker. Half koud en slap. We kregen half 8 een mail met de pizza’s komen en 10 voor 8 kregen wij ze. Wij komen uit broek op langedijk en dat is geen 20 minuten rijden met de auto. Wel jammer want vorige keer waren de pizzas heerlijk warm en knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea
11 december 2020

Lekkere pizza, goed belegd. Ik werd behulpzaam en vriendelijk geholpen. Ook fijn dat er overdag al bezorgd wordt voor de lunch.

Ton
11 december 2020

Heerlijke pizza, maar de kwaliteit van de Insalata caprese viel erg tegen. 1 tomaat in vieren gesneden en een klein stukje mozzarella met wat sla en rucola.

Mastenbroek
10 december 2020

pizza deliziosa, cuocere in questo modo

Martijn
9 december 2020

Pizza was heerlijk en voor de aangegeven tijd bezorgd

Leny
7 december 2020

De 2 heerlijke pizza's werden ruim binnen de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Idg
7 december 2020
Marion Meester
5 december 2020
Gorgonzola-lover87
3 december 2020

Voortreffelijke Cannaloni en overheerlijke pizza. Helaas was het eten lauwwarm en dus snel afgekoeld. Maar de smaak en kwaliteit is perfect!!!!

Barry
2 december 2020
Alex
2 december 2020

Top

Nikki
28 november 2020

Bezorging netjes optijd maar over de pizza ben ik niet te spreken vanwege het feit dat hij niet warm was en niet alles op de pizza zat zoals wel op jullie kaart staat

IB
27 november 2020

Correcte bezorging, door een hele nette aardige meneer, heerlijk (warm) eten (salade, pizza, tagliatelle).

Chris
27 november 2020

Heerlijke pizza zoals altijd! Aanrader dus!

Cees
26 november 2020
Samantha
26 november 2020

Al jaren vaste klant,en naar volle tevredenheid! Heel af en toe (met drukte) een te late bezorging.

T. Schoppen
23 november 2020

Vanaf het moment van bestellen tot het ophalen van de bestelling werden wij goed geïnformeerd. Op het moment van het afhalen stond de bestelling al klaar. Wij waren iets eerder dus grote klasse.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
22 november 2020

Keurig op tijd en warm.

Nathalie
21 november 2020

Deze kok moet blijven!!!

Roomeijet
21 november 2020

Prima site. Makkelijk bestellen. Prima op afgesproken tijd bezorgd. Alles goed warm. Lekker eten.

Flutsch
19 november 2020

Lekkere pizza's. Netjes op de aangegeven tijd bezorgd.

AM
19 november 2020

Heel snel bezorgd, sneller dan beloofd. Pizza's waren heerlijk, als altijd! Een aanrader! Het enige dat miste was karafje 'mezzo litro Lambrusco'...

Frank
16 november 2020

Veel te laat, wel een excuus van de bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pizzalover87
15 november 2020

Pizza heerlijaar wel zo goed als koud en een wat aan de kleine maat pizza. Pasta was lekker warm en smakelijk maar gongonzola was moeilijk terug te vinden in het gerecht.

Irene
15 november 2020

Warmte was goed. Schotel doner viel erg tegen, patat was, denk ik, 3 keer opgebakken, doner was erg weinig, blikje drinken zat er niet bij. Zeker geen 13,50 waard. Calzone shoarma was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bregje
15 november 2020

Niet gaar, lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NANCY
15 november 2020

excellent as always

Willem
14 november 2020

Zoals altijd, goed en sneller als aangegeven 👍

Finn
13 november 2020

Erg lekker, goede hand gemaakte pizza's en bezorging was snel en volgde de instructies op. Ga hier vaker bestelen

Sylvia
13 november 2020

Zalige pizza!

Marion
12 november 2020

De pizza kwam snel, was warm en voldoende belegd.

Gerard Meijer
12 november 2020

lekkere pizza's.Mooi op tijd.

Linda Waij
9 november 2020

Zeer slecht! Bestelling is nooit bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roland
8 november 2020
P. Dijkstra
5 november 2020

Smaak was prima. Bestelling werd op tijd bezorgd

Rob
5 november 2020
Iris
4 november 2020
Monique
2 november 2020

heerlijk eten en op de afgesproken tijd afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico VAN Stralen
2 november 2020

Ze waren heerlijk. En eerder dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J boon
2 november 2020

Goed product en goed op themperatuur en altijd exact op tijd.En nog lekker ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruby
2 november 2020
Corine
31 oktober 2020

De bruschetta was erg lekker. De pizza parma viel tegen. De parmaham was heel dik en niet lekker en er zat geen rucola op (wat er volgens de omschrijving van de pizza wel op zit). De bodem vond ik ook niet zo. De daadwerkelijke bezorgtijd was een half uur later dan de aangegeven verwachting (na 1,5 uur).

Rvl
31 oktober 2020

Erg lekker!

bruggeman
30 oktober 2020

Op een donderdag avond 2 pizza's besteld. Werden redelijk op tijd geleverd ( 15 min te laat) waren voldoende warm en goed van smaak. Voor herhaling vatbaar!

Dokter Robert
28 oktober 2020
E. K.
27 oktober 2020

Delizioso, come sempre!

Marco Levering
26 oktober 2020

Gisteren heb ik 3 pizza's besteld via de site en zelf afgehaald. Dit werkt echt heel goed en hoefde ook niet te wachten top geregeld. Ik bestel vaker pizza bij La Tavernina maar vond de kwaliteit niet wat ik van La Tavernina gewend ben. Maar neemt niet weg dat ik zeer tevreden ben en La Tavernina zeker aanraad en in deze tijden zal blijven steunen door online te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
25 oktober 2020

Pizza’s waren erg slap en koud Zat weinig op en na het opwarmen in de oven nog weinig van over. Bezorger stond 5 minuten stil met de auto voordat deze uitstapte. Erg jammer we zijn beter gewend..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
23 oktober 2020

Eten was prima. Had alleen gevraagd er dingen niet op te doen maar die zaten er toch op. Maar ik kwam het met mijn 5jarige zoon halen en de mensen hadden in de keuken schreeuwende ruzie. Ik kon zelf amper het meisje bij de balie verstaan. Mijn zoon had dit ook door en vroeg later in de auto waarom ze zo schreeuwde. Tevens stond de kok buiten te bellen met een Heineken blikje bier.

Anita
21 oktober 2020

Carpaccio was droog met natte rucola eronder. Pizza wel warm, maar zeker niet knapperig (meer), met een overdaad aan uien.

Fam.Murphy
19 oktober 2020

Altijd goed en zeer tevreden!! Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
19 oktober 2020

Mooi op tijd bezorgd en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaimie
18 oktober 2020

Heerlijke pizza's en pasta, ook nog keurig de pizza gesneden ivm onze verbouwing. Top!!

Daniëlle
17 oktober 2020

zoals altijd erg lekker. Keurig op tijd bezorgt.

Wilma
17 oktober 2020

Heerlijk maar nog steeds missen we de verse ananas op de pizza

Dijkman
16 oktober 2020
Freek
15 oktober 2020
Kamil
15 oktober 2020

Helaas slecht.... Heb 2 uur gewacht voor een pizza... Ook het vrouwelijk personeel is onbeschoft en asociaal over de telefoon..... Franco spijtig om dit te schrijven.....

Sylvia
14 oktober 2020

Zalige pizza gegeten. Wat een luxe niet koken en ook niet de deur uit. Betaling ging goed via iDEAL. Voor herhaling vatbaar

Francis Duijs
14 oktober 2020

Weer lekker hoor!!

de Vries
12 oktober 2020

Prima pizza's en snelle bezorging!

Isa
5 oktober 2020

De pizza was erg lekker! Helaas was bij twee van de pizza’s de helft van de onderkant zwart. Dit was teleurstellend

Janneke
4 oktober 2020

De gevraagde en betaalde ansjovis zat er niet op En de betaalde olijven..extra..moesten we bijna zoeken...wel 4 stuks Ik bestel wel weer elders de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NANCY
2 oktober 2020

delicious as always

Karel
2 oktober 2020
Claudia
25 september 2020

Pizza was snel geleverd en warm maar we hebben beiden pizza’s niet opgegeten. Deze waren klef en enorm vettig. Vet droop van de pizza. De doos van de pizza was nat van het vet.Was hierdoor ook niet te snijden.. Pizza viel uit elkaar bij het oppakken. Tevens zat er een flink gat in mijn pizza waar ze maar simpel niet gesmolten kaas en ham op hebben gegooid om het te verbergen. Pizza’s weggegooid. Wil hier niet ziek van worden.

Mario
22 september 2020

Goede pizzas

Hermange
20 september 2020

gewoon goed een op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
19 september 2020

lekkere pizza;op tijd bezorgd.

Max
17 september 2020

Bezorging was snel en het eten was heerlijk.

Rachel
16 september 2020

Wij wonen net in Zuid-Scharwoude en hadden gekeken naar een Italiaans restaurant omdat wij erg van de Italiaanse cultuur zijn! De prijzen op woensdag zijn niet normaal goedkoop! Alle pizza’s en pasta’s in de aanbieding en het is nog mega lekker hoor. Het is net alsof je pasta en pizza besteld in Rome! Het was verrukkelijk! Super goed gedaan! Wij gaan zeker veel meer bestellen.

Marcel Sijswerda
14 september 2020

Ik vond de Macheroni Carbonara niet super. Er mocht wel meer ham in Pizza was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rood
13 september 2020

Duurde te lang. Het eten kwam 2 uur nadat de bestelling geplaatst was, en nadat gebeld was.

Potveer de Pree
10 september 2020
Lepa
10 september 2020

Altijd lekkerste

D.de Mes
7 september 2020

Veel te laat bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
7 september 2020

Precies op tijd geleverd (18:00) en smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hans beke
7 september 2020

Het eten is goed , echter de wachttijd komt niet overeen met de werkelijkheid . Een uur volgens de bevestiging en het duurde twee uur . Voor mij gee